Εταιρεία

Προϊόντα υψηλής ποιότητας για ολοκληρωμένες λύσεις!

άρδευση, αρδευτικά εξαρτήματα, ύδρευση, αρδευτικό δίκτυο, κοχλιωτά εξαρτήματα, εξαρτήματα κήπου, θερμοκήπιο, εξαρτήματα θερμοκηπίου, φίλτρα, προγραμματιστές, μπεκ, εκτοξευτές, λάστιχα, βάννες

Η εταιρία ΤΕΧΝΟΠΛΑΣΤΚ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1992 από τους Αθανάσιο Ταχυνόπουλο και Βασίλειο Χρηστίδη με έδρα την περιοχή της Ν. Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μεταφέρθηκε το 1996 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται εώς σήμερα, διαθέτοντας μια σύγχρονη μονάδα κατασκευής, αποθήκευσης και διάθεσης προιόντων άρδευσης.

Η τεχνογνωσία μας στο τομέα κατασκευής καλουπιών και η θέληση για τη δημιουργία προϊόντων ποιότητας που ταυτόχρονα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής αρδευτικών εξαρτημάτων. Μέσα σε αυτή την 20ετή πορεία της η ΤΕΧΝΟΠΛΑΣΤΙΚ ΑΕΒΕ έχει δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων άρδευσης και ύδρευσης. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξή της και την εισαγωγή των προϊόντων της σε νέες αγορές. Η εταιρία μας έχει κατακτήσει μια δυναμική παρουσία στο χώρο της άρδευσης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού.

Παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις και αλλαγές στην αγορά της άρδευσης φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των προϊόντων μας με απώτερο σκοπό την άριστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε επίπεδο τιμής, ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Πιστοποιήσεις

Menu